Pictures










Update

Har inte blivit någon uppdatering alls nu på lovet. Jag har haft fullt upp med projektarbete, förkylning, umgås med vänner, jobba och att vänja mig vid kylan haha ;D men det ska bli bättre hoppas jag och senare idag kommer kanske lite bilder från fredagens utegång! :)

Seeeyaa!

Home again

Kom hem från Sydafrika precis och det har verkligen varit en UNDERBAR resa! Allt jag vill just nu är att åka tillbaka för vi har haft det såå bra. Orkar inte lägga in alla bilder och så just nu utan det kommer nog imorgon eller något :)

Ett safari och en djurpark är bara några underbara saker vi har upplevt :)




Avfärd 07.00 mot Sydafrika!

Nu har jag precis packat det sista och imorgon bär det av till Sydafrika! Vi flyger först till Heathrow, väntar där hela dagen typ (tar lång tid att gå igenom alla säkerhetsgrejjer) och sedan ca kl 20 åker vi mot Johannesburg! Är så glad men har en liten konstig känsla i kroppen fortfarande och det känns inte riktigt verkligt än...kommer väl imorgon hihi.

Nu är bara frågan hur man ska kunna somna med allt detta pirret i magen, får nog sitta uppe hela natten tills jag slocknar haha ;D

Nästa gång vi ses så har jag varit i Sydafrika och har säkert fått massa upplevelser för livet. Ses älsklingar :D ♥


Snart!

Sov hos Simon inatt och idag har jag varit hos mormor lite och köpt de sista sakerna inför resan :) Har haft en trevlig myskväll hos Simon ikväll också och vi ska försöka umgås så mycket som möjligt nu innan jag åker. Så sorgligt kommer det bli ;( böhöö men resan blir en sån upplevelse i sig så hoppas inte att det blir så jobbigt, "bara" 10 dagar ju ;)

Lite inspiration hihi:







Natti <3

South Africa!



Pengarna är ju såå fina, vattenbuffel och lejon haha ;D

Skickade in mitt engelskaarbete för en stund sedan och nu har jag ett prov kvar imorgon bara sen måste jag packa packa packa!! :D

RSS 2.0