Alice in wonderland - längtar!

Guuud vad jag längtar efter att få se den här filmen :D Den riktiga trailern kom ut för ett par dagar sedan. Har alltid tyckt om den tecknade alice och nu gör Tim Burton en version av den om ni inte har hört det :) Bland annat min älskade Johnny Depp är med och spelar "the mad hatter" som ni ser här på bilden nedan :D
dock är det mer än ett halvår kvar.. suck!

Inbäddningen fungerar inte på denna heller så det blir en till länk :)

http://www.youtube.com/watch?v=LjMkNrX60mA



Klockan är 22.22 (när jag väl har ändrat klart haha) och det är snart läggdags.

Ska nog somna till någon film ikväll tror jag, Ghost town ligger och väntar på mig känner jag ;) nattii ♥

American Idol

Har kollat lite på American Idol idag :) Var många bra framträdanden men Adams version av Born to be wild stod helt klart i en klass för sig! ;)

Inbäddningen fungerade inte men här är länken! http://www.youtube.com/watch?v=Z0SGJm086cg :)


På jämjö ;D

Hann aldrig blogga innan jag åkte till Simons pappa i förrgår så here it comes! :) Har alltså varit hos Simons pappa som bor lite utanför jämjö sedan i förrgår vid 12 ungefär. När vi kom dit hade vi lite familjemiddag med Simons två halvsyskon André och Pernilla, Pernillas man eller pojkvän Sebastian och deras lilla pöjk Arthur :) Vi spelade kubb, grillade, åt god glass och hade allmänt trevligt :D Sedan dagen efter skulle Simon och Robin hjälpa till med att lassa ved och vi jobbade hela dagen, åt och spelade lite tv-spel och sedan var det dags för hemfärd :)





Sedan igårkväll var jag ute och cyklade en runda med Sofia, vi köpte lite godis och satt och pratade utomhus läänge ;P Mysigt mysigt!



Idag är det städning och kanske ett litet mormor besök som gäller :) pöss ♥

The lake house/Huset vid sjön

Såg ju förresten den där filmen igår; huset vid sjön! :) Vet att det är en "gammal" film men hade inte sett den ;) Den var faktiskt riktigt bra och det är nog lite av en favortifilm :D Lite svårt att hänga med preciiis i början men sen var det asbra :D

Den handlar om en ensam läkare och en frustrerad arkitekt som skickar kärleksbrev till varandra genom en brevlåda. Brevlådan finns utanför ett hus som båda då bor i fast vid olika tidpunkter "Huset vid sjön". De gör då denna häpnadsväckande upptäckt att de lever två år i tiden ifrån varandra och de måste avslöja sanningen om deras kärlekshistoria innan det är för sent! :D

Huvudpersonerna i filmen är Sandra Bullock och Keanu Reeves de har tidigare spelat mot varandra i Speed och de passar verkligen bra ihop :) Dessutom är Sandra Bullock så extremt snygg i kort hår! ;D






Didde

Dagen började med att försöka fånga en timmes sol ute i trädgården :) Skitkallt när jag la mig men svettades som en gris efter ett tag och nog fick jag lite bränna allt! :D

Sedan bar det av till mormor i Rödeby som passade Didde! (mormors systers hund) :D Han är urgullig och vi hade det mysigt med nybakad äppelkaka med vaniljsås och oxstek höhö, husmanskost till 100 % hos henne ;)


Ser lite kallt ut eller huuur? Inte då! ;)




Didde lufffs ;) <3



Sedan vi kom hem har jag och mamma tittat på när Zlatan eller Ibra som dom kallar honom nu har bytt till Barcelona :) 55 000 personer satt på stadion BARA för att se Zlatan :)

Segelflyg

Hej bloggen :) Har precis ätit pannkakor med grädde, hallon och melon efter att ha kommit hem från Simon vid 6 typ! Asgottt :D

Kvällen igår hos Simon bestod av en massa gosande och en film :) som vanligt alltså xD Idag var det bokat för segelflygning för Simon i Växjö :D Kul som lite förberedning inför Arvidsjaur och han älskade känslan där uppe idag :)  Avgången var planerad klockan 07.30 i morse, kändes inte så bra igårkväll eller snarare i morse klockan 03.00 när vi tillslut gick och la oss :)

Bilderna och videosarna blev inte bra alls, men ni ser lite iaf ;)


Det lilla motorplanet som "drog" segelflygplanet :) För övrigt är det ungefär sånna här som Simon ska flyga uppe i Arvidsjaur!



Simons flight :)








På väg hem igen :) Haha det enda jag kommer ihåg från hemresan är detta fikat, sen var vi plötsligt i bräkne hoby xD Sov som en stock ;D

 
Start!


 
Och landning :) Hehe där mitt i mellan såg de mest ut som stora fiskmåsar så blev inte så bra med min kassa kamera ;D

Nu ska jag se Huset vid sjön som är på 3an med gooood sån frödinge kladdkaka och grädde :D pössss

Flowers

Hallådär :)

Känns lite meningslöst att blogga om ingenting men here it goes anyway! :)

Idag har jag bara solat med min kära bok, städat klart grillen lite, sprungit runt och tagit kort på våra blommor och sedan nyss så grillade vi på den "nya" grillen :) Mysigt som attan med att grilla på sommaren och nu bär det antagligen av till Simon snart efter en liten dusch :)
 

Endel bilder från idag:















Kort inlägg

Idag har jag varvat solning med städning och tv tittande i princip hela dagen :) Så det finns inte så överdrivet mycket att blogga om. Förutom att städningen av grillen var det värsta jag gjort i hela mitt liv xD (OBS inte vi som skitat ner den) haha jisses assså! Sedan så var vi på middag (grillning) hos mormor ikväll och jag kom hem för en stund sedan :)

Slänger in en video på Michael Jacksons underbara Heal the world som jag lyssnade på 4000 ggr häromdagen haha:)
Det är sånt här som verkligen stärker mina tankar om att han aldrig skulle ha gjort någonting för att skada ett barn... :)



Jaaa...Det var nog allt för mig idag folks! Nattiiii ♥

The time that we have left is waay to short..

Hallå hallå har inte hunnit/orkat uppdatera idag sedan jag kom hem från Simon. Kom hem runt 6 ungefär och sedan dess har mamma och jag handlat lite och ätit räkor, baguette, ostar och vindruvor! :D Älskar ostbricka och sånt framför tvn, mysigt :)

Harry Potter filmen var jättebra tyckte jag, lite läskig ibland och handlade lite mer om Harry, Ron och Hermine och käärlek denna gången :) Man ska definitivt se den på bio för den känslan är allt verkligen och jag hoppas att alla gör det nu och inte laddar ner nått skitformat ;)

Simon och jag har varit i Rödeby idag ett tag och spelat golf haha :D hör på den ni! Eller spelat och spelat, vi har puttat och skjutit ut en massa bollar och jag var faktiskt rätt duktig ;) Tyckte jag själv iallafall haha xD
Men vi har haft en underbart mysig dag precis som vanligt och kärleken sprudlar ^^ Lite mindre än 2 veckor kvar tills älskling flyttar nu :( PANIIK! usch usch usch jag vill inteee :( Men jaja kan gråta sen när han flyttar för nu ska vi keeela hela dagarna långa ;D och vi kommer säkert bara bli starkare av detta :)

Ha en fortsatt trevlig kväll vänner, pusssssen ♥


Harry Potter

Hittills har jag tillbringat min dag hos mormor, i hammocken med min bok :) Mysigt och underbart skönt att göra ingenting ibland ;P

Men nu kommer snart Simon hit för vi ska se den nya Harry Potter filmen på bio ikväll :D Ska bli mysigt som attan och jag har saknat min älskling när han har varit på Öland nu i ett par dagar :) ♥


Pooose

Blev inte alls mycket inlägg igår, mest bilder :) Men gjorde inte så mycket igår var därför, tittade på tv hela dagen och sedan var jag ute och gick en runda med Sofia på kvällen :)

Idag har Sofia och jag haft lite egengjord photoshoot som vi brukar ha hahaha ;D en massa posebilder med andra ord! ;) Vi har precis suttit och redigerat många av bilderna i photoshop och nu tänkte jag lägga ut några medan Sofia är hemma och äter :)
Så idag blir det alltså ungefär som igår med en massa bilder, och ibland många olika varianter på samma bild hehe ;)










Färgglatt!







Äsch pallade inte lägga upp alla ändå men detta va några iaf ;D

Nu ska jag äta, pusss ♥


Bildbomb

Nu funkade mobilsladden så här kommer en massa bilder!

KRISTIANOPEL MED KUSINERNA












MIN FINA LÖPARVÄG ;)


SLAPPOUTFIT IDAG

Leggins + lång t-shirt från gina & min rosa pumatröja :)



Godnatt älsklingar :)

The old days

Kom hem från Evelina för en stund sedan och har precis dragit på mig pjamasen. Vi har haft en liten myskväll med fetegodispåse, chips och film :)

Tänkte köra lite gamla bilder från "förr" ikväll :)


Evelina var med mig nere i Skåne för att hälsa på min farmor, hennes man Gösta och min lillebror Jonas :)


Lillebror :)



Hahaha klassresan i 9an!


Skolavslutningen i 9an :)


Sommardagar hos Evelina :)


Skuggposebilder var visst populärt xD


Dagar hos Madde och Robert i poolen :)


Och glassiären!


Fotodagar :)


Och barnsligheter ;)


Fler barnsligheter på barnensgård med Fanny ;D

 
Östersjöfestivalen :)

Haha har såå många fler bilder men försökte välja ut lite :)
Det har varit många roliga stunder med dig och vi hoppas självklart på fler, eller hur eve?;)

Note: Har träningsvärk från min lilla springrunda igår haha!

Pussen ♥

090718

Kom hem från simon för ca 2 timmar sen :) Åkte till honom igårkväll efter en heldag på knösö :)  Det var jättemysigt  på stranden, jag hade min bok och en nyckelpiga som hälsade på mig och gick omkring haha :)

Ikväll ska jag bara chilla framför tvn men först ska jag springa en runda! Det ni, nu jäklar ska Isabelle ta tag i sitt liv lite haha ;P

Mobilsladden fungerar fortfarande inte så det får räcka med lite strandbilder från min kamera :)





I love you enough to let you go <3

I brist på bilder blir det lite kvällslåtar idag :) Älskar Ferras!

 

I can't wait to be with you again and again
So would you -

Take my lips and make them yours
Take my vision and let my heart soar
‘Cause I've never felt like this before
So won't you
Take my lips and make them yours




Och snygg är han ju också ;)

 

16 juli - 20 dagar kvar! :(

Kristianopel var faktist riktigt mysigt! Vi åkte dit tidigt och var där nästan hela dagen :) super!
Jag följde med mormor hem för att sova över och idag har vi varit på knipehall och badat :D Helt sjukt varmt! kändes som om jag skulle dö vissa perioder assåå, men då var det bara att doppa sig lite i det kalla vattnet :)

Mamma och mormor är ute på en promenad just nu och när de kommer hem ska jag antagligen följa med mormor igen höhö ;) Mormors flicka om man säger så haha!

Skulle egentligen lägga upp en del bilder från igår och idag men min mobilsladd gör inte riktigt som jag vill just nu så ni får vänta! ;P

Nu hör jag att mamma och mormor kommer hem, Puss hej sötnosissaar ♥


14 juni


Sigge myser på uppfarten varje skön sommarmorgon ;)

Har varit hos Simon sedan igår nu så därför det har varit lite dålig uppdatering i bloggen, sorryyy!

Åkte till Simon igår kväll och vi hade en härlig kväll med film, mys och djupa blickar :) Idag vaknade vi av hammrandet (stavning?) på nedervåningen, pallrade oss upp och ut i solen och myste på studsmattan ^^ Men efter typ en kvart höll vi på att dö av värme och bestämde oss för att åka och bada på knipehall. Efter det blev det cykling och lite mer djupa blickar i varandras armar innan jag cyklade hem :)

Har precis sett Allsång på Skansen och sitter och tittar på Victorias födelsedag från Öland med mamma och det är faktiskt rätt trevligt nu när jag knappt är hemma längre!

Imorgon ska familjen + mormor + kusiner ut till Kristianopel för bad, minigolf, picknick och solande

GRATTIS GRATTIS till Victoria och jag säger godkväll haha ;) pussssen ♥




Salem var på Victoriafirandet och sjöng denna låten, looove it! ;D (klippet är från popcirkus)

Winner

Och vinnaren är....JOHANNA :)

Grattis!
Hon vinner ett one year contract som redaktör på ELLE, en lägenhet i new york för samma period och ett års gratiskläder från H&M :D




Johanna och ELLE's editor-in-chief, Robbie Myers.


Joe Zee, Anne Slowey, och Eve under det sista avsnittet och det slutgiltiga beslutet.


Stylista

Har haft en lugn och trevlig dag med lite fika hos mormor och middag på senoren :)

Nu är det dags för finalen i Stylista om 4 minuter!

"Intervjun med Elles chefredaktör Roberta Myers och hennes åsikter ändrar en av deltagarnas chanser drastiskt. Som sista utmaning får de designa ett omslag med Grammy-vinnaren Eve. Anne och Joe bestämmer vem som vinner."



Vi ses gullungar!

Morgonmusik


Godnatt

Nu kryper jag ner i sängen vänner!

Nattiii :) <3




Ice age 3

Var som sagt på bio med älsklingen igårkväll :) Simon hade inte varit på bio på aslänge så han var helt fascinerad av hur fint det har blivit på biografen haha ;D Ice age var väldigt bra förresten! Inte lika bra som 1an som vanligt men helt klart sevärd och rolig med lite mer "vuxenhumor" :)
Efter filmen mös vi sönder oss i varandras armar resten av kvällen och hela dagen idag :) Nu är jag hemma igen men ska dit imorgon igen haha, passa kusiner ;) 

Hade lite skoj på busshållsplatsen, 40 minuter är underbart när man har roligt ;)



Älskar dig snutttttiii ♥ ♥


Oprah

Tittade på Oprah nyss och denna låten berör faktiskt och tänk vilken kärlek USA har till Barack Obama med alla dessa låtar, helt sjukt.

Tryck på HQ för bättre kvalité :)



Idag blir det lite hemmafix och sedan ikväll antagligen bio med älsklingen :D Ha en bra dag allihopa pusss ♥

So you think you can dance

Har precis tittat på So you think you can dance :) top 20 blev 18 idag!


Shoes!

Denna tjejjen ger dig massa bra smink och skönhetstips! :D


Bilder

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna som jag inte har orkat lägga upp innan ;)


Reeegnoväder som faktiskt var rätt mysigt :)


Vi badade i grannarnas pool efter utbåtsbryggan :)


Och vi såg transformers (2) revenge of the fallen, den var definitivt sevärd! men inte lika bra som ettan :)

Hos Simon

Har inte blivit alls mycket bloggande de senaste dagarna med det har varit fullt upp! Verkligen bara varit hemma och packat om hela tidenxD Var ju som sagt hos mormor i söndags. Vi hade lite kalas, kusin och tvllingpassning och sedan var det en myskväll framför tvn :)
Sov över där till måndagen, åt frukost och åkte hem för att träffa Simon! Vi hade en mysig dag på ubåtsbryggan trots det molniga vädret med massa vänner :) Idag har vi varit på Torkö (Simon, Basse, Jesper Kreutz, Per, Robin och jag) vi hade en mycket händelserik bilresa dit med 5 personer i baksätet och 3 där fram! Kändes lite trångt men vi hade musiken på högsta och stämningen var på topp ;) Skitvarmt i vattnet och vi badade konstant i ca 2 timmar. Ikväll blir det film/spel/skojkväll hemma hos Simon och övernattning :)

Ses imorgon puddingar! :D ♥

Veckans blogg!

Jag har blivit nominerad till veckans blogg på Sofiaberggren !!! Rösta på mig ;)

Haha tack älsklingar! :) ♥


Mormor

Godmorgon!

Hinner bara slänga in ett snabbt litet inlägg för ska till mormor nu! Kusinerna är där så ska hjälpa henne passa dom, sen blir det kalas hos mormors systers man och lite :)

Pussss ♥

4 juli

Dagen började med en kort runda på stan med mormor för att hitta lite presenter :) Vi hade det helt okej trots det VARMA wachtmeister! Varför glasfönster liksom? Jä*la växthus haha xD
Jaja, efter att jag kom hem slog jag en pling till Simon och var där till kl 6 ungefär :) Sedan har det varit en hemmaeftermiddag och kväll framför tvn/datorn för att undvika regnet :)

Idag såg jag ut såhär:


Jeansshorts - Bikbok
Topp - Ichi
Och som alltid mitt halsband som jag har fått av simon ;) <3

Knipe

Beachen idag somsagt och vi var ute redan klockan tio på stranden! Låg där till tre ungefär och sedan dess har jag bara slappat här hemma med tennis, american idol och massa andra såpor ;D

Nu ska jag sätta mig framför apparaten igen haha ;)


Beachen!


Bild från innan bion igår, på hemköp! ;D


/ciao ♥


Bio

Vi bestämde oss till sist för The Proposal och den var faktiskt bra:) Ganska lik alla dessa kärlekskomedier men ändå med en liten twist ;D "Alaskaaaaa" haha;D (dagens skämt)

Efter bion tog vi oss en glass på glassiären och gick runt lite på stan. Sen gick vi hem till mig, kollade datorn och har nu precis kommit in från en skön kvällspromenad! :D

Dags för sängen och imorgon är det beachen som gäller!;D


 

Godnatt! ♥


Simon Hallström<3

Hej hej älsklingar! :)

Har precis hjälpt mamma att olja in lite trädgårdsstolar :) Simon kom hem igår så jag va hos honom igårkväll/natt :) Vi hade det mys ^^ det blev dock endel hemska stunder av gråt också när vi låg och tänkte på framtiden och när han flyttar snart :'(
Ni får hjälpa mig att ta mig igenom detta året! Att han inte kommer vara en del av vardagen längre skrämmer mig mest; ingen "puss på vägen hem", ingen cykel som står parkerad vid mitt hus varje dag och inga sena kvällspromenader. Kommer kännas grymt tomt utan honom.
Men ska försöka ersätta detta med nya vanor! Som att skype:a varje kväll med älskling och ha underbara stunder med honom när jag åker och hälsar på där uppe i Arvidsjaur! :)

Nu blev det ett deppigt inlägg och det tycker vi inte om men kände att jag var tvungen att få det ur mig till er också!

Ikväll blir det bio med Sofia btw! :D Vi har inte riktigt bestämt vilken ännu, men det blir nog antingen Ice Age 3 eller The Proposal :)

Pussss ♥


RSS 2.0