Bilder!

Hallå hallå har varit lite seg med uppdateringen men har fotat hela eftermiddagen med Sofia och sedan varit hos älsklingen :)

Här kommer dagen i bilder!
Kvalitén sänks ju lite när man laddar upp här ;P Men dom ni ser här är helt oredigerade iaf :)

Det började med att jag så fort jag kom hem ringde Sofia för en liten fototur!




Kisen blir alltid offer när jag tar kort haha ;D






Sofia hade sin kamera med sig också såklart :)







Sen blev det ju såklart en del posebilder haha ;D Har ganska många sånna här men räcker med en ;)


Sedan på kvällen åkte jag och mös med min älskade pöjk som aldrig kan va seriös på bild hihi <3


Orkar inte ladda upp fler bilder nu men imorgon ska jag ta lite nya kort när vi åker till Växjö och ska hämta min balklänning och dessutom försöka kolla lite på studentklänning + skor :) Ska bli riktigt kul och lovar att ta en BRA bild på klänningen denna gången när jag har den på mig :)

Seeeya ♥

Kameraköp

Nu ska jag snart åka iväg för att köpa en Nikon D3000! :D

Återkommer senare med bild på kameran och antagligen en massa andra bilder också haha ;D

PUSS ♥

Video igen

Det är mycket videosar just nu men såg denna innan idag på E! och den är så himla fin, jag är sannerligen en skadad internationellare. Vill tillbaka till Sydafrika!


Earth hour

Hejhej!

Baket är i full gång, vi har precis bakat gula rutor och näst på tur står sockerbullar med rícottaost och hallon i :)

Hoppas att ni släckte lamporna igår!


Är du vaken Lars?

Var på kalas igår hos Simon där vi firade Susanne och jag sov där till idag :) Vi hade jättetrevligt igår och idag efter vi hade ätit frukost tittade vi på reprisen av så ska det låta. Haha Timo och hans polare var så roliga! Jag vet vi kanske har dålig humor men dom va så söta ^^ Titta själva haha!



Just nu sitter jag och tittar på nya säsongen av project runway på channel 131, imorgon ska mammi, mormor och jag baka till mitt kalas! hihi natti <3

Bullbak!

Har varit hos mormor hela eftermiddagen efter skolan och vi har myst och bakat kanelbullar! Typiska sådana saker som man bara måste göra med sin mormor ;) hihi puss ♥


Plugg, plugg

Har pluggat hela dagen så har inte funnits så mycket att skriva, men körkortet ser ljust ut efter dagens nyheter iaf! Inskrivningen på körskolan är i sikte ;D

Men nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon och ni får en mysig kvällslåt att lyssna på :)


Balklänning

Köpte klänningen som jag hade tittat ut idag :)



Färgen är lite fel på bilden p.g.a. min kassa mobilkamera men ni ser ut den ser ut på iaf :)


Sunday

Har inte så mycket att skriva till bloggen idag för det är ju söndag ;) Men efter att ha tittat på balklänningar igår följde jag med Simon på kalas hos hans kusin Sofia och sedan sov jag hos honom tills idag :) Mysigt mysigt för idag firar vi 2 år och 9 månader hihi ♥ Älskar den där pöjken väldigt mycket!

Har varit hemma ett tag nu och pluggat lite för har stor inlämnning på fredag, det är loggboken från Sydafrika som ska lämnas in, jippie haha.

Jag la undan en klänning igår i Ronneby som va mörkblå och ganska enkel men har tyvärr ingen bild.
Imorgon ska vi kanske tillbaka till växjö och titta på den här klänningen (min favorit sen länge) som de inte hade när vi va där igår för de skulle förhoppningsvis få in dom imorgon :)


G'nite?

Efter en lång skoldag har Sofia och jag haft en liten myskväll med film ikväll och vi såg Little man, gammal men ändå rolig film haha :) Nu sitter jag och kollar bloggar lite innan jag ska gå och lägga mig och såg denna roliga videon på fokis blogg!
Det är en kille som sjunger och spelar igenom 22 olika låtar till kända TV-serier på 7 minuter.



Imorgon ska vi iväg på en liten rodetrip i jakt på den perfekta balklänningen

natti <3

Shopping

Puh! Jobbet gick bra och det var faktiskt ganska soft idag då lite dataproblem spökade ;D Men nu är jag hemma och har gjort mig iordning för sängen!

Åkte in till stan lite innan 5 och gjorde Sofia sällskap när hon skulle äta och vi shoppade lite! Ett långt svart spetslinne från H&M blev det, jättefint både till skola och fest :) Har dock ingen bild på det eftersom det är mörkt nu och det inte blir något bra då med kameran men kommer kanske upp en bild imorgon.

Natti <3

Kvällens låt: eller kanske dagens ;)


Ledig

Är ledig från skolan idag eftersom båda mina lärare är iväg med 1orna och 2orna i Polen respektive Frankrike. Vill tillbaka till Frankrike! Saknar palmerna, Doriane och Paris Böhöö :(

Idag har mormor varit här och vi har varit på banken, handlat och övat på dragläget ute på verkö :) Det gick faktiskt mycket bättre idag och vi firade med en riktigt god middag. Mysigt! Något som är lite mindre mysigt är att jag ska jobba ikväll 17-21 men Sofia ska också det så det blir lite roligare då :)

Men vi hörs senare ikväll, nu ska jag försöka sova bort min onda hals innan jag börjar jobba.

Puss <3



Längtar mest tillbaka till Sydafrika!


22.21

Jaa sista lektionen som man satt och väntade på hela dagen var ju nästan helt meningslös, vi tittade på en dokumentärfilm på svtplay ;D kunde man lika gärna gjort hemma så lite segt. Sedan i eftermiddag har jag kört lite och mamma och jag har haft en liten myskväll :) Hollywoodfruar är såå roligt haha!



Vi hörs!

Home for a while

Är hemma på håltimmen som jag har haft sedan kl 9! Börjar klockan 2 igen men ska åka in lite tidigare och äta med Ellen och kanske snacka om projektarbetet med AC. I eftermiddag ska jag övningsköra igen! seeya <3


Video

Lady Gaga och Beyoncés nya video som cencur-gänget på MTV kommer få stora problem med haha ;D
Verkligen en egendomlig video xD


Weekend

Det har varit en helg full med roligheter! I fredags hade Stoffe och Gustav 18års fest på gullberna och igår var jag barnvakt till lilla söta John :)

Idag har jag och mammi gått en lång runda och övningskört. Trevligt trevligt och vipps så hade en helg gått igen. Tiden går så snabbt nu för tiden, bara 21 dagar kvar tills jag fyller 19 :D

Inte långt kvar till studenten och sommaren :)<3


Bilder från i söndags :)




























9 mars 2010

Hallådär :)

Var ett tag sedan igen som jag uppdaterade men nu ska jag faktiskt försöka börja uppdatera oftare!
Förra veckan gick snabbt som ögat förbi och nu har snart halva denna veckan också gått, redan onsdag imorgon ju.
Har varit en skön dag i skolan idag, inte så jobbiga lektioner och har varit hos mormor i eftermiddag och myst lite. Var och beställde håruppsättningstid till balen idag också förresten så hoppas verkligen att vi kommer med nu :)
Tittade precis på Hollywoodfruar-avsnittet från igår för glömde att titta på det då och herregud vad Anna Anka är rolig haha och lilla leopardfantasten ska vi inte prata om ;D
Nu ska jag försöka skriva klart mitt tal och sedan klockan 21.55 är det Cougar Town. Vi hörs ♥


Bal

Anmälning inatt! :D


1 mars

Den första vårdagen är snart över. Har varit en soft dag, har lyssnat på två redovisningar och sedan bara snackat om Sydafrikaresan på de två andra lektionerna ;P Var lite effektiv på håltimmen idag och började skriva ihop min egen redovisning som jag har på fredag så har slappat lite nu i eftermiddag. Satt dock i 1.5 timme och letade bilder och satte ihop en power point ikväll till en redovisning som inte är färdigskriven så vet inte riktigt om det är något fel på mig haha ;D

Nää nu släppte jag precis ut Sigge i kylan, men stackarn fryser väl ihjäl så tror jag ska gå ner och släppa in honom igen hihi :)

I Sydafrika handskades man minsann med lite större katter!
Åhh saknar värmen <3


Natti ♥

RSS 2.0