Valborg!

Jaa idag är det valborg och jag klev precis ut ur duschen! Klockan 6 ska vi nämligen vara hos grannarna och äta god mat och ha det mysigt. Sedan blire paaarty och utgång med Sofia och Evelina, ska bli riktigt kul :) Rocktema ikväll på fridace ;D
Outfit kommer kanske upp senare eller imorgon (om jag får nån bra bild) 
 
Hoppas ni får en trevlig valborg, pussss <3


Free day

Är ledig idag så har läst lite i körkortsteoriboken tills nu och tittar lite på tv/gör religion haha. Mycket effektivt ;)

Kvart i tre har jag min första körlektion så hoppas det kommer gå bra, efter det ska Sofia och jag dra till gymet och träna gärnet! Sedan ska jag hem igen och öva till min redovisning imorgon, förhoppningsvis går det också bra :)

Menmen, nu ska jag nog ta en dusch, bussen går kl 2 så bäst att röra på fläsket nu!



 


Bird house

Haha såg denna nyss och fasen vilken riktigt kreativ reklam!



Tänk om det hade varit så, eller det kanske är så? ;)

Källa: fokis.se

Shopping

Köpte en söt sommarklänning idag också, tänkte ha den på mösspåtagningen den 14 maj :)


H&M 199:-

Helt slut!

Kom hem för en stund sedan från Sydafrikaredovisningen. Är väldigt trött efter en dag från 07.55-20.30 så har redan tvättat av mig och krupit ner i sängen :) Men men nu var det så att lilla Sofia kände för en kvällspromenad så det säger man ju inte nej till. Behöver röra på mig och få lite luft så somnar jag bättre sen :)

Bilder från redovisningen kanske kommer upp imorgon!


Babbel

Tiden går för fort nästan nu för tiden! Har för mycket att göra så hinner inte med knappt. Idag har jag och Matilda pluggat lite efter skolan och övat på våra tal vi ska ha imorgon. Känns bra att ha lite gjort redan men är lite orolig just nu över vår Sydafrikaredovisning som vi ska ha imorgon, vi har nog inte övat tillräckligt mycket men det blir en heldag i Aula D så det löser väl sig!

Men men nu ska jag fortsätta att öva på mitt tal till imorgon!

Haha GRAOW! ;D

Puss och kram! ♥


Hos mormor

Sitter hos mormor just nu och har precis övningskört lite :) Har legat ute i solen idag i skolan och en del av eftermiddagen här. Hur skönt som helst och kanske bäst att njuta så länge det går för jag har hört att det skulle komma in en kallfront?! Bara det inte kommer snö för då blir jag riktigt sur! Men det låter väldigt konstigt så får hoppas att vi kan fortsätta att njuta av vårvärmen :) 

Nu ska jag och kära mormor hitta på något kul innan vi ska mysa framför tvn ikväll.

// Isabelle


14 april

Var ute och övningskörde precis! Det gick faktiskt bra idag och ska skriva in mig på körskolan på fredag tillsammans med Sofia :) Så se upp Karlskrona haha!

Annars idag har det varit en soft dag med bara en lektion, fixade lite ärenden innan skolan och har pluggat lite nu efter så det känns bra. Imorgon ska jag åka och hälsa på min kära mormor efter skolan och sedan är det fredag - en lektion, och sedan göra sig iordning och tagga inför kvällen på Nivå :D

Hämtade min studentmössa i måndags också, supernöjd och älskar ju turkos som är internationells färg :)

UPDATE: Imorgon ska jag köpa ett träningskort på aktiva. Dags att komma i form till balen, studenten och sommaren! Har spårat ur alldeles för mkt....höh


Vårväder a la Karlskrona

Vaknade imorse av att solen sken start in genom fönstret så kände ett starkt sug att ut och springa igen, så det gjorde jag :) Var jättefint väder och solan sken som sagt men det blåse så in i! Typiskt Karlskronaväder, blåser hela tiden haha ;D Men annars idag har jag vatt med Simon hos hans pappa på middag och sedan haft lite mys hos honom efteråt. Men nu är jag hemma igen och är svintrött, har sovit länge hela helgen men jag somnar vilken sekund som helst känns det som, konstigt!

Menmen, helgen har flugit förbi och imorgon är det måndag igen och skola...fy!


Jobbintervju!

Hade en jättetrevlig kväll hos Evelina igår och kom hem vid 4 ungefär :) Efter att ha sovit tills nu typ så är det dags att göra sig iordning för vid tjugo i två tar Sofia och jag bussen in till stan. Vi ska på sommarjobbsintervju på stumholmen så det blir spännande och hoppas att vi får det!


Ciao!

Ska göra mig iordning lite nu för vid 7 åker jag till Evelina för lite middag och mys ikväll med en massa god mat :)

Vi ses!


Sommaren är nära! Imorgon ska jag på jobbintervju på stumholmen :)



Plugg

Har pluggat hela dagen nästan men nu börjar kvällen komma och nu är det snart dags att titta på Anna Anka söker assistent :) Såg inte det förra gången så ska bli kul att se hur hon är mot dem och dessutom se huset som de ska flytta in i hehe, älska Anna Anka!



 ♥

Uppe med tuppen

Uppe med tuppen? haha nästan iaf men ska böja plugga nu igen, får se hur det går med den biten ;) Är ledig idag för den enda lektionen jag har idag är inställd på grund av att läraren ska åka till Kalrmar över dagen med sydafrikanerna som är här just nu. En tjej som heter Jessie ska faktiskt bo hos mig från fredag till söndag så det ska bli roligt! 

Solen är framme idag igen och det är underbart väder, kanske kan sätta mig ute och plugga? ;P Riktiga sommarkänslor! 


Skola

Har varit en helt okej första dag i skolan. Har precis pluggat lite inför religionsprovet på torsdag och nu ska jag ut och springa en runda! Vi hörs :)


Bilder från kalaset


Innan gästerna kom, jag hade min marinblåa kavaj på mig från MQ :)


Brorsan körde en pose när Simon ville ta lite kort haha.


Simon hade köpt fina rosor till mig ♥


Sötnos ^^

Nu måste jag ta tag i mitt skolarbete, har gjort aldeles för lite på lovet! Ciao ♥

19 år! 2010-04-04


Bjuder på en nyvaken och osminkad bild!
Lägg märke till att jag alltid lämnar en kant kvar på smörgåsen haha ;)


Vaknade för en stund sedan av två sjungande familjemedlemmar. Brorsan och Mamma körde all in med tre födelsedagslåtar på raken ;D

Marinblått

Har precis varit inne i stan och bytt till en mindre storlek i min klänning till studenten och sedan köpte jag en marinblå kavaj på MQ som jag såg när vi var i Växjö :)


Från 365 Sunshine, 599 :-

Nu drar jag ner till min pöjk för att mysa lite i solskenet!

Klar



Nu är jag snart klar, strax drar jag till Sofia för att fixa det sista och förfesta lite då :)

Utgång!

Har varit fullt upp idag med plugg/städning. Men han fota lite ute i solskenet :)



Just nu gör jag mig iordning för att gå till Sofia och sedan blir det ut på fridace! :D



Elise 5 år

Elise gillar som ni kanske ser Rosa :D Favoritfärgen såklart ;)







Blev lite mörka bilder men skitsamma, måste skaffa photoshop på denna datorn!

1 april

Idag är det första april så det är dags att lura skiten ur era vänner! Men akta er, det brukar alltid sluta med att man åker på någon luring själv haha ;D

Har redan varit igång en stund idag med påskpynt och lite städning inför min födelsedag, jippie..;P

Igårkväll hade vi kul iaf, vi var först hos Mika och sedan körde vi in till stan och gick på Nivå. Det blev tyvärr inga bilder då men tog några innan jag gick när jag höll på att göra mig iordning :)






Idag har jag lekt lite med kameran ute i det fina vädret!






I Eftermiddag är det kalas hos lillkusinen Elise, jag tar kameran med mig såklart :D

RSS 2.0