Home again

Ja som sagt så har det inte blivit mycket uppdaterande här alls! Har varit hos Simon i princip hela tiden sedan han kom hem, var hemma i lördags natt och sedan idag är jag hemma också haha :) Vi har varit på Montmatre ikväll och ätit middag, hur mysigt som helst! :D Men Simon var ju tvungen att umgås lite med sina vänner ikväll så vi ses väl imorgon kväll igen :) När jag är hemma imorgon ska det hinnas med mycket! Städa, plugga och va duktig! Kommer nämligen inte att va hemma sen på resten av veckan känns det som xD

Men vi hörs imorgon igen, nu ska jag fortsätta att kolla lite andra bloggar. PUSSS ♥


Hemma en snabbis



Är hemma från skolan en stund, har håltimme :) Måste byta kläder och packa ihop lite grejjer till Simon och till kalaset imorgon :)

Direkt efter skolan ska jag åka till mormor på 69 årskalas och sedan direkt där ifrån till Kalmar för att hämta älsklingen! :D Sen har vi förhoppningsvis en supermysig kväll och imorgon är det kalas hos Simons kusin Lovisa som fyller år.

Får se hur det blir med uppdateringen dagarna som kommer, men vi hörs snart iallafall. Pusss ♥

-.-

Hemma från en hel skoldag + jobb. T R Ö T T säger jag bara, godnatt! ♥

Hemma från skolan

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Vi hade bara två lektioner idag så det var superskönt att sluta vid 11 idag :)

Just nu tänkte jag faktiskt försöka skriva ihop läxan som vi fick efter att ha sett Hotel Rwanda igår i skolan, på internationella relationer. Vi ska skriva "tankar om filmen" och vi har det tills efter lovet egentligen, men skönt att ha det gjort :) Har ju inte tid när jag ska umgås med Simon på lovet ^^. Många av er har säkert sätt denna filmen innan, men vi såg den nu efter att ha läst mycket om FN och dess historia och det gjorde en verkligen arg! Ännu argare, jag har sett den en gång innan men denna gången kändes allt mycket värre efter att ha fått en större förståelse för allting. Jag blir så arg...

Ojoj vad mycket skolarbete det blev där haha men filmen är faktiskt väldigt bra :)



Om ni inte har sett filmen och inte vill veta så jättemycket om den, så kanske ni inte ska titta på klippen nedan, men jag tycker inte att det gör något.



Detta är lätt den bästa delen av filmen, barnen är sååå söta! Och de är glada även om allt är emot dem, till skillnad från vi som klagar på minsta lilla.


Myspys

Ligger och myser med kisemisen i sängen samtidigt som jag läser Nils Holgersson som jag ska ha läst ut i svenskan tills imorgon :)




I love skype

 

Min sötungee! ;) Ska snart ha dagens godnattprat med älsklingen min, därefter är det läggdags ;D pöss nighti night<3

Sängdags

Dags att bädda ner sig under täcket och känna hur värmen sprider sig i kroppen. Min rosa laptop vilar i knät och bidrar med ännu mer värme...Jag älskar att sova hihi ^^ Skype med Simon gör inte saken värre heller precis ;)
Vi ses imorgon, pusss ♥


Har haft många goa skratt med bästa sofia i helgen ;D <3

Jag älskar dig Simon <3

"With you is where i'd rather be, but were stuck where we are. It's so hard, your so far.."


Blog Awards 2009!

Godmorgon mina vänner :) Vaknade för en stund sedan och jag har drömt asmycket inatt så fortfarande skittrött :S

Men men, Foki vann priset för årets blogg igår! Det tycker jag att hon är värd även att jag röstade på Kenza. GRATTIS! Hon vann även årets nykomling och årets mest orginella :)

Sen kammade Lisaplace hem priset för årets fashionista och självklart blev kissie kaxigast i bloggvärlden ;)


Besök Fokis blogg
här.

 

Gå in här för att se vilka som vann de olika kategorierna!


Inget bloggande

Jag har inte bloggat sen i onsdags men jag har faktiskt inte orkat och tiden har flugit iväg! I torsdags var jag hos mormor och mös, sov över och sedan hade jag franskaprovet på fredagen. Det kändes faktiskt bättre än väntat, jag var skitnervös precis innan provet hahah ;) Fick tillbaka företagsekonomiprovet också, MVG :O Whaaat?! xD jaja, ska inte klaga ;)

Igår hade Sofia och jag en riktig myskväll! Pizza, godis, chips och en massa skratt och idoltittande :) Vi har jobbat lite på projektarbetet idag också och sedan åt jag middag hos mormor. Mamma är hemma igen och imorgon ska jag inte göra nånting, förutom att träna då ;)

Nu det bara 6 dagar kvar till simon älskling kommer hem!!! :D

Seeya ♥

Night!

Efter en heldag utav plugg är det nu dags för The Hills och The City avsnitt! :D


Simons och mitt brölop ska definitivt se ut nått åt detta hållet haha! ;D


Sandkonst

En tjej i ukrainas talang gör sandkonst! Helt sjukt fint :) Gammal video men ändå.


2009-10-12

Har pluggat sedan jag kom hem från skolan i princip, jättesegt verkligen och har blivit väldigt oeffektiv på sistone xD Men ja, blev iallafall klar med en sammanfattning av en föreläsning innan :) Imorgon och alla dagarna innan fredag är det franska som gäller! Prov på fredag då alltså och måste verkligen plugga denna gången, seriöst också!


Det är faktiskt lite svårare än så här haha ;) Trots allt steg 5, varför jag nu skulle välja det ?!

Imorgon är det lååång dag precis som idag och vi får se hur mycket jag hinner med imorgon. Nu ska jag snart ha ett sista godnatt-samtal med min älskling, vi hörs imorgon! pusssen ♥

Helgen

Har inte bloggat på hela helgen men det har varit fullt upp! :) I fredags när jag kom hem lagade vi en massa god mat till min bror som skulle komma på besök, oxfilé, klyftpotatis och vitlökssmör är favoriten så självklart att det var det han fick! Och panna cotta till efterrätt ;)

Igår var jag på kalas hela dagen hos familjen Waldén, det var Elina Waldén som firades, 13 år nu vettni! :) Igårkväll hade Sofia och jag myskväll med räkor, chips och fotboll :)

Idag är det plugg som gäller, engelskaredovisning imorgon och jag har inte ens börjat läsa boken! :S haha

Men vi hörs älsklingar, pöss ♥


På väg till kalaset :)


Haha myskväll<3

Pluggdag

Kom precis hem från skolan och nu är det företagsekonomi för hela slanten som gäller! Ha en trevlig kväll :) ♥

Bloggning från nya datorn :D

Bloggen är tråkig som attan just nu, men jag har faktiskt jobbat till halv 5 idag och sedan har jag installerat en massa på den nya datorn. Msn, skype, spotify, internet explorer 8 m.m. Jaa det har vatt ett evigt springande hela dagen och jag har inte ens tittat på företagekonomin! :O Måste verkligen plugga gärnet imorgon :(

Nu ska jag borsta tänderna och sedan ska jag titta på the city och the hills innan jag somnar, nattitiii ♥


Världens snyggaste!

Älskar stilen, inläggen, fotona, allt! :D

Min favorit av relativt "okända" bloggare just nu http://rikauteliggare.devote.se/ :D


Hit och dit

Spexfotot gick bra idag, förutom att jag ser förjävlig ut men som sagt det hör till skolfoton ;)

Är helt slut för kom precis hem från Onoff efter att ha cyklat dit i 120 km/h! PUH!
Har cyklat runt i lyckeby/pluggat hela eftermiddagen känns det som. Har varit på onoff och kollat hur lagret ser ut på datorn som jag vill ha :) De hade bara 3 kvar när jag var där efter skolan bara för att kolla färgen. För vi hade egentligen tänkt köpa den på internet. Men det visade sig att det bara var 14 kr som skiljde (3999:- på onoff och 3985:- på dustin) Så jag åkte ner till onoff igen för att lägga undan datorn tills helgen när victor kommer (han har ett presentkort där på 100kr), men det gick inte att lägga undan så länge så nu ska jag helt plötsligt köpa den imorgon! :D Wiiie haha :D

Ojoj vad flummigt allt blev, men hoppas att ni fattade lite iallafall ;) Men nu måste jag fortsätta plugga! pussen ♥

Hemma igen

Kom hem från Simon sent igår kväll. Var helt slut efter 6 timmar utav flygning, väntan och en massa folk så orkade inte blogga alls. Har haft en kort och lugn dag i skolan idag och har pluggat företagsekonomi sedan jag kom hem :) Imorgon är ska vi ha spexfoto i skolan och det ska bli lite småskoj faktiskt haha ;D

Jag har dessutom bestämt mig för att investera i en mini laptop i helgen när brorsan är hemma och kan hjälpa mig välja rätt :) det blir antagligen en Samsung NC10, färg? rosa såklart! ;)


Hörs imorgon! pusss ♥

IMORGON !!! :D

Imorgon åker jag till Simon! :) Uppstigning kl 05.00 och guuud vad jag längtar :D Måste gå och lägga mig nu om jag inte ska se ut som ett vrak imon haha ;)

Här får ni ett klipp på min idolfavorit ikväll ♥



Gnatt!


RSS 2.0