Fler bilder!

Här kommer lite bilder från i fredags, dem från Sofias kamera :)


Johanna, jag och Soooofia <3


Haha johanna e craaazy ;)




Hahaha snyggt xD






Haha vafan? Snygg vinkel ;P




Lyckad bild, alla ser hemska ut haha ;D




Men gud vad kul man kan ha med en självutlösare da ;D


Haha Sofia ville visst inte synas på denna!

Jaa det var alla, som jag fick ta del av iaf ;) godnatt ♥


Bilder från i fredags




haha detta är nog världens roligaste bild på sofia xD Hahaha sötnos ;)

Kommer fler när sofia har skickat sina ;D

Underbart gulligt! ^^


1990-talet

Jag var bara tvungen att sno listan! Till er som är födda på 1990-talet, visst känner man igen sig i listan? (I alla fall på nästan alla)

- När Nikelodeon var på hela dagarna
- Att det var läskigt spännande när Madicken hoppade med paraply
- Pokemon och Digimon
- När man spelade kulor på skolgården varje rast
- När Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på
- När man fick "Hitz for kidz" i julklapp
- När Pippis pappa var fångad av pirater
- När Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program.
- Och alla fajter om bästa delarna
- När Tamagutchi var allas bästa vän
- "I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
- "I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
- "Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
- "Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
- "Boom boom boom boom, I want you in my room"
- "Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill
- Tiden innan Harry Potter
- När du såg din första Harry Potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa.
- När Lattjo Lajban var veckans höjdpunkt
- Att "Mojje och Mimmi" förut var "Nicke och Nilla"
- Första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om "Superduperkillen"
- Du kommer ihåg melodin till "Superduperkillen" och delar av texten (Han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
- Att du växte upp i tron på att Madicken, Emil, Lotta, Pippi och Alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt.
- När det var jojo-period och alla övade in tricks
- När inte Disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
- Creep School, Aahh! Riktiga monster!,
- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
- När du läste "Så funkar det" i skolbiblioteket
- När Piggelinglassen kostade 6 kr
- Och Sandwichen 10 kr?
- Och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?


Mässbilder

Usch, jättedålig kvalité för var så dåligt ljus och min kamera suger. Men här är iallafall några bilder från vårt lilla seminarium om studieteknik som vi gick på, mycket underhållande faktiskt! :)





Sedan hann vi självklart med lite shopping i Malmö också. Jag köpte ett par skor från Bianco till mig själv och en Björn Borg plånbok som mamma eller mormor ska ge mig i julklapp :)


Dessa var det jag köpte fast mörkbruna, men på den bilden från hemsidan såg de hemska ut Haha xD

Imorgon är det "Europadagen" i skolan, vi får se hur kul det är hihi. Nattiii <3

Malmö

Har varit lite tunt med inläggen nu i veckan, men har haft fullt upp med skola och projektarbete. Imorgon åker alla utom 3 i vår klass, typ hela A klassen och några ekonomiare till Högskolemässan i Malmö! Ska bli riktigt kul att titta på alla skolor men att gå upp kvart över 6 är ju ingen hit direkt. Vi är borta hela dagen och kommer nog hem ca halv 7 imorgon kväll :)

Ska ta lite bilder jag lovar på folket och så, om det är något intressant ;) haha

Seeya tomorrow, ska duscha nu, sen House ♥

Saturday

Jaa då var helgen i full gång och jag har faktiskt städat mitt rum idag! Dessutom har mamma och jag precis gått en lååååååång runda ute i det fina vädret och nu är det dags för att börja plugga i tid för en gångs skull :) Haha, ska faktiskt börja läsa på företagsekonomin redan idag (får se hur det går) och va duktig :)

Igår var det som ni vet Idol och Reza åkte ut :( Tycker hon är en extremt bra sångerska men jag ville inte heller att någon av de andra skulle åka så, kanske var hennes tur.


Det va så fint att tv4 hade fixat en hälsning från hennes mamma!

2012

Kom precis hem från att ha sett 2012. Det var hur bra som helst, både läskig och man lärde sig något. Att uppskatta det man har, många människor på jorden behöver se den här filmen, sjukt bra! :)



Klicka här för att se trailern :)

Godnatt, hoppas att vår värld är kvar imorgon ♥

The captain

Sitter och pluggar och lyssnar på musik på tvn :) Just nu är det denna låten:



Gillar inte introt med piskan för sånt är lite obehagligt, men låten är bra :) Bra låt med pirates of the caribbean video som jag älskar ;D

Nationella

Har haft det skriftliga nationella i svenska B idag, mysigt verkligen! Kändes varken bra eller dåligt så vet inte alls hur det gick.

Haha såg denna videon på fokis.se helt sjukt! Både lite sorgligt och extremt roligt. Så här går det till varje morgon som folk ska med tunnelbanan/tåget till jobbet och de som trycker på har detta som arbete på heltid haha.


Tävling på fokis.se!

Medverkar just nu i en tävling på fokis.se och har chansen att vinna en Iphone!

Mitt favoritskal är såklart det rosa: http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Lifestyle-Case-berry.html

Hoppas jag vinner :)


Söta foki!

Café 1344

Drog bokstavligt talat mig själv upp ur sängen imorse och gick till skolan för att ha engelska, och tror ni inte att läraren är sjuk när jag kommer dit?! Jag blev lite irriterad måste jag säga men det var bara att åka hem igen. Har varit hemma ett tag nu och mamma kommer snart och hämtar mig för vi ska äta lunch på 1344 vid 12 :) Ska bli jättemysigt och sedan har jag 3 lektioner till innan måndagen är över. Pussssen <3

15 november

Har varit en riktigt mysig helg, dock har brorsan åkt hem nu :( Vi har precis varit på middag hos mormor och mamma är just nu och lämnar Victor vid tåget. Jag sitter hemma och skriver lite till skolan. Har faktiskt hunnit med lite plugg idag, har skrivit ihop allt som jag ska kunna till provet på torsdag, så det känns bra :)
Måndag imorgon igen, hatar måndagar! Hatar söndagar också för då vet man att det är måndag dagen efter, haha ;P Usch, men nu ska jag prata med min älskling på skype snart och sedan är det ju Top Model kl 19.00 :)




Pusss ♥

Klänningarna

Här är de två klänningarna som jag tänkt till nyårsafton: 

Har redan köpt den lila för tyckte den va så himla cool :) men vilken tycker ni att jag ska köpa den svarta eller lila?? Båda kostar 500:- Den svarta är ju ganska vanlig, men den lila kan man ju inte använda så ofta kanske, vad tycker ni?




Middag!

Victor (min bror) är hemma nu i helgen och vi har precis avnjutit en underbar middag bestående av Entrecôte, klyftpotatis, sås och grekisk sallad :) Men nu är det dags för efterrätten och idag är det min favorit, frödinges kladdkaka och grädde! :D SEEYA <3


Presenter!

Mamma kom hem från Sthlm idag och hon hade varit och shoppat en massa julklappar! ;) Självklart så måste ju jag prova eftersom det bara är en veckas bytesrätt och GUD va fina kläder hon hade köpt! En asfin taight klänning i sån spets och ett par leggins från Bikbok och En kjol och en top från Mango, min favoritaffär! ;) Är asglad nu och kan knappt vänta till julafton! :D Har tyvärr inte hittat några bilder på kläderna på internet så kan inte visa :/ Ta kort blir ju aldrig bra heller så.

Var på stan idag också. Mycket shopping i inlägget idag hehe ;) Köpte en lila och silverskiftande paljettklänning på Cassiopeia. Asfin verkligen och jag ska ha den till nyår tänkte jag. SÅ KÖP INTE LIKA DAN NU FÖR @"¤"$%¤%!! Haha ;D

Nöff nöff



Tog svininfluensavaccinet idag! Nålen kändes verkligen ingenting men har haft ont i armen hela kvällen :/ Lite segt men har hunnit öva på mitt tal ändå och pluggat lite internationella relationer provet som jag har imorgon :)

Imorgon är det mössprovning också i skolan! Ska bli sååå kul :D STUDENTEN 2010!!



Nu ska jag se de nya The Hills och The City avsnitten innan jag somnar, ses imorgon ♥


Fars dag

Vaknade imorse av att de på Rix Fm läste upp detta utdrag: 

Anvisningar till firande av fars dag
  1. Svenska flaggan hissas från hemmets flaggstång.
  2. Far hälsas om morgonen med sång av barnen.
  3. Han bjudes före uppstigandet på gott kaffe och bröd, berett av barnen. Han hedras med blommor och en liten gåva.
  4. Honom beredes, så långt det är möjligt, vila och frihet från allt hushållsarbete under den dagen. Barnen bädda, sopa, laga mat och diska.
  5. Vid eftermiddagskaffet eller på aftonen hålles en liten högtidlighet, där mor i huset medverkar. Något vackert läses upp utantill, och hjärtats tack bringas Far, som är hemmets sammanhållande kraft. Barnen utbedja sig Fars förlåtelse för ohörsamhet och bristande tacksamhet, för allt som vållat Far sorg, suckar, bekymmer och svårigheter.
  6. Frånvarande barn hälsa far med brev eller telegram eller vykort, som särskilt gjorts och tillhandahålles för fars dag.

Det har varit en hel dag tillängnad min kära morfar! Vi har ätit god middag, efterrätt och myst med kusinerna :) Haha dock är det inte så stor skillnad för morfar när det gäller anvisningarna, han blir uppassad varje dag xD haha

Hann dessutom skriva ihop mycket av mitt tal idag och det känns faktiskt ganska bra än så länge, måste bara få ihop slutklämmen också!

Nu är det iaf dags att föna håret för har precis duschat, nämligen lååång dag imorgon i skolan! Nattiii ♥


091008


Barn från Bangladesh

Har inte hinnit skriva idag tyvärr. Har pluggat och jobbat med Sofia och vårt projektarbete om Bangladesh hela eftermiddagen :) Men nu är bildspelet klart och vi hoppas att det duger bra ;P
Imorgon är det fars dag som innebär en trevlig liten tripp till mormor och morfar! (har ju inte direkt nån fantastisk pappa att fira) Vi har inte köpt någon present än dock :O Det måste vi också hinna med imorgon, men har ingen aning vad. Vad tycker ni är den bästa fars dags-presenten?

Innan vi åker till mormor och morfar MÅSTE jag iallafall verkligen skriva det mesta på mitt tal, satt i 2 timmar idag och fick ihop en mening... men jag tycker att det är jättesvårt att kunna skriva så på beställning.

Usch min hosta tycks aldrig försvinna, dags att sova lite kanske? Natti natt ♥


Fortfarande sjuk

Pallrade mig upp imorse trots hostan och tog mig in till skolan för att försöka gå en dag till denna veckan åtminstone. Men klockan halv 11 gick jag hem från skolan, var helt slut efter två lektioner och kände mig inte alls så frisk som jag trodde.

Men men, man ska inte klaga när det finns andra i världen som svälter och dör så jag byter ämne ;)

Idol ikväll! Känns som evigheter sedan jag såg det, men jag missade det ju faktiskt förra veckan ;P Kvällens tema är "världens bästa låtar" och det ska bli roligt att se vad dom gör av ett så till synes lätt ämne :)



Men vi ses imorgon igen,  för nu börjar snart fredagsmyset! ♥


Dålig update

Har varit riktigt dåligt med uppdaterandet nu i veckan, men jag har faktiskt varit sjuk sen i måndags. Har mest legat i soffan och sovit, hostat och snorat haha ;P

Simon och jag hade iallafall en underbar vecka tillsammans och i fredags var det ju Halloween! Vi var på förfest hos Jennie och klädde ut oss där också :) Riktigt trevligt, men det värsta va att när vi kom in till Fridace så sa han att klockan var 31 (gratis inträde för utklädda innan halv 1) Vi blev SÅÅÅ sura och tappade nästan humöret, men vi dansade hårt för våra 80 spänn sen istället :)


Evelina, moi, Jennie och Sofia :)

Jag sov hos Simon den natten, vi hade det supermysigt ^^ Men sedan helt plötsligt så var söndagen och Simons hemresa bara en halvtimme bort. Simon och jag kramade varandra så hårt vi kunde de sista minuterna och sedan blev det en fruktansvärt ensam cykelfärd hem :(

Men men, mår bättre nu och vi ska prata på skype snart :) Dessutom finns det lite nya spännande nyheter men det är inget som jag får berätta om ;)

Pussshej <3

Blä!

6 veckor och 3 dagar kvar till nästa gång jag får hålla dig i mina armar... :'( <3

RSS 2.0