Friday night in pictures










Hahha ;)

Sen åkte vi in till stan och Fridace!

Kommer kanske fler :)

VS

Älskar låten, artisterna, älskar showen! :) Jag vet det va längesen nu men fick ett litet återfall ;)


The man who can't be moved

Ligger i sängen nedbäddad sedan en timme tillbaka, snorar ihjäl mig och lyssnar på musik.


Fredagsmys

Inte skrivit på länge men har haft fullt upp med att göra ingenting haha! Ikväll kommer brorsan hem från Lund för att vi ska fira hans 21årsdag i helgen. Tonight börjar vi med Taco-mys, presenter och någon film så det ska bli trevligt.

Jag sitter just nu och tittar på tv/gör engelskaarbete, inte så bra kombination kanske men bättre än att inte göra någonting eller hur? ;)

Idag är det bara 17 dagar kvar till vi åker till Stdafrika och jag börjar nästan få lite ångest, måste packa :O Haha xD


South Africa

Idag lärde vi oss Sydafrikas nationalsång i skolan! :)




På xhosa och zulu,
Sesotho, Afrikaans och Engelska                       och på svenska :)

Nkosi sikelel' iAfrika
Maluphakanyisw' uphondo lwayo,
Yizwa imithandazo yethu,
Nkosi sikelela, thina lusapho lwayo.
    Gud bevare Afrika
    må dess ära lyftas högt
    Hör våra böner,
    bevare oss Gud, dina barn.
Morena boloka setjhaba sa heso,
O fedise dintwa le matshwenyeho,
O se boloke, O se boloke setjhaba sa heso,
Setjhaba sa South Afrika - South Afrika.
    Vi ber dig Gud, bevara vårt land,
    hjälp oss att lösa alla konflikter.
    Skydda oss, skydda vårt land,
    landet Sydafrika – Sydafrika.
Uit die blou van onse hemel,
Uit die diepte van ons see,
Oor ons ewige gebergtes,
Waar die kranse antwoord gee,
    Ur det blåa i vår himmel
    ifrån djupet i vårt hav
    över våra eviga berg
    där klipporna ger svar
Sounds the call to come together,
And united we shall stand,
Let us live and strive for freedom,
In South Africa our land.
    ljuder ropet att förenas
    och enade skall vi stå.
    Låt oss leva och verka för frihet
    i Sydafrika vårt land.



Snart åker vi! :D

Miss you



Vaknade för en stund sedan och nu måste jag börja med min engelskauppsats... Men frågan är om jag pallar, jag saknar Simon <3 Kanske kan göra lite iaf, så har jag varit duktig sen.

Simon <3

Har sovit hos Simon inatt för idag är jag ledig :) Men nu skulle Simon till skolan så han lämnade av mig här hemma. I eftermiddag åker han till Sälen och är borta till på onsdag natt, lite segt men det är ju ingenting jämfört med våra 5,6 och till och med 7 veckor som vi har gått igenom innan.

Nu ska jag äta frukost! pusss


Jobb

Hejsan! Hade bara en lektion idag i skolan så det va skönt :) Efter lektionen mötte jag upp mamma och hon följde med mig och tittade på bikini, jag hade lagt undan en sen tidigare. Den satt bra och jag passade på att köpa matchande byxor denna gången när jag ändå var igång med alla pengar haha ;P 649 blev det allt som allt, jisses!

Jaja, ska jobba nu snart för första gången på vääldigt länge och har ångest som vanligt haha. Har alltid det innan men sen är det inte så farligt när jag väl sitter där, det blir ju vad man gör det till så nu ska jag va positiv! Kommer säkert somna som en stock ikväll sen.



Seeya <3


Turkiet 2010!

Första dagen i skolan gick bra, håltimme hade vi och jag köpte gå-sandaler till Sydafrika :) Kom hem från Simon för ett tag sedan nu och har precis tittat på Paradise, asså de bara kastar om tävlingen hela tiden ju haha xD Men det är ju det som är bra tv ;)

När jag va hos Simon idag bokade vi vår resa till Turkiet i augusti :D Ska bli underbart mysigt och vi kommer ha det så bra! Är superexited :D


Villa Sunflower


10 januari

Tjenare! Johannas födelsedag idag, GRATTIS SNYGGING!

Haha hann aldrig blogga igår efter att vi hade kommit hem från Lund, stack direkt till Simon och hade det mysigt ;) Det enda som jag köpte igår i Lund var ett par till Jeansshorts, denna gången från Topshop. Det behövs nu till Sydafrika och sommaren så aldrig fel med två par hehe, det var rea också, 150:- ;)

Simon och jag har tittat på resor idag och vi har bestämt oss för Turkiet. Dock blir det inte på vår 3årsdag på grund av sommarjobb och annat så vi ska boka in den 8 augusti imorgon. Ska bli så mysigt att få åka utomlands med min älskling å njuta av värmen!

Jaa och imorgon är det skolstart, gud vad lovet har gått fort men lika bra att sätta igång nu ;D Hoppas att det bli en bra sista termin med lite mindre lektioner och förhoppningsvis mer jobb! Ska jobba på onsdag för måste verkligen ta tag i detta nu. Tänk att vi bara har ett halvår kvar i skolan, sen måste man växa upp i princip, usch läskigt! Men det blir ett bra halvår, Sydafrika, studenten och Turkiet är bara några bra saker som kommer att hända hihi ;P


Gammal bild haha ;P

Vi hörs ♥


You had me att hello

Kollade runt lite på stan idag och sedan hade vi en mysig fika på Waynes. Scones och kladdkaka blev det för mig och Sofia åt en Chickenwrap och en chokladboll :) Vi hade en trevlig dag på stan och nu ikväll har jag tittat på Let's dance haha ;D

Imorgon är det dags för Victor att åka hem och eftersom han fick en stor damsugare i julklapp så kör vi honom ner och passar på att shoppa lite på Nova. Får se om jag hittar något fint men måste spara nu lite inför Sydafrika och Simons och min resa till sommaren.

Seeya<3


23.44

Bion var faktiskt väldigt bra idag, visste inte alls vad jag hade att förvänta mig. Men å andra sidan vad är inte bra när man har älsklingen bredvid? ;) hihi ^^

Usch är ganska trött nu egentligen och man kanske borde sova? Kanske dags att börja vända tillbaka dygnet nu innan skolan börjar på måndag.

Imorgon ska jag på stan med bästa Sofia och vi får se vad vi hittar i vår lilla stad haha ;D Natti ♥

Ps: Är klar med religionen nu btw! HELT KLAR! Ska skicka den imorgon.

Plugga?

Som ni kanske märkte igår så gjorde jag ingenting på religionen innan middagen. Typiskt mig! Men efter en supermysig kväll och övernattning hos Simon så sitter jag nu och försöker göra det sista :)

Att plugga på lovet känns väldigt överambitiöst men jag måste faktiskt och borde lämna in det idag men vi får se :) Mamma jobbar idag och hon måste ju alltid läsa igenom allt jag gör innan jag lämnar in det haha xD Så jobbig är hon ibland. Men vi får se om hon hinner annars skickar jag det imorgon :)

Ikväll ska jag och Simon på bio och det är Sherlock Holmes som vi ska se. Ska bli mysigt och Simon har inte varit i den nya biografen än :)



Turkey


SNÖGGT!

Haha har precis gjort mig klar och ska nu ner och fixa det sista innan älsklingen kommer, sen blir det kalkon för hela slanten och panna cotta till efterrätt ^^

Har klänningen från Bikbok på mig + klocka från jetset + nya favvis-armbanden från Gina :)

PUSS ♥


Studentklänning

Har varit en riktig slappdag idag. Har inte gjort ett piss om jag ska va ärlig...Eller jo, har tvättat lite av mina kläder haha.
Tittade lite på studentklänningar ikväll samtidigt som jag såg på Paradise Hotel och jaa, jag vet precis hur jag vill att klänningen ska se ut men det finns inga! Klart, det är ju lite tidigt haha men kul att titta lite ändå :)



Jag gillar den längst upp till vänsker men detta är en gammal bild så den finns inte nu :(

Imorgon har vi bjudit in mormor, morfar och Simon på kalkonmiddag à la America som vi brukar ha och det ska bli riktigt smaskigt. Dessutom får jag träffa älsklingen igen efter nästan två dagar ifrån honom! :( Böhöö är riktigt känslig nu när jag är van att han är borta hihi :)

Jag måste också skriva klart min religion imorgon! MÅSTE! Sen går säkert hela helgen och borde verkligen skicka in den innan det.

Jaja, natti natti ses imorgon girls!

Russel!

Såg precis finalen i So you think you can dance på ch131.com :) Krumparen Russel Ferguson var det som vann och han förtjänade det verkligen!




<3

Hade en supermysig kväll igår med min älskling, vi tittade på film och åt god mat :)
Filmtittandet gick dock lite överstyr eftersom vi inte gick och la oss förrens klockan 05.00 ;P Men vi hade det mysigt iallafall och vi sov till klockan 2 idag!

Efter det har vi varit hos mig lite och spelat Wii sports resort och mario kart på brorsans Wii.




Elgiganten!

Nu ska brorsan, mormor, morfar, mamma och jag ner till elgiganten för att titta på en ny dator till mormor och morfar snart. Då tänkte jag passa på att känna och klämma lite på min förhoppningsvis blivande kamera, Nikon D3000 ;)


100101

Har varit en riktig slappardag såhär dagen efter och har inte gjort alls mycket. Vaknade hos Simon, åt frukost och vi mös framför en x-menfilm innan jag drog hemåt :) Sedan dess har jag frossat på Channel 131 i So you think you can dance-avsnitt och sitter just nu och tittar på top 16.

Har lagt upp en massa bilder från igår på Facebook men har faktiskt inte orkat lägga upp här, men ni som har min facebook kan ju kolla där om ni vill :)



Och Billy Bell är ju bara fööör söt och han dansar sååå bra! :D Bara namnet Billy Bell liksom ^^ hiih





Han är en av många favoriter :) Nej men nu ska jag fortsätta att kolla, dags för Ashleigh och Jacob att dansa Jazz!
Natti älsklingar <3

RSS 2.0