A new year

Nu tar jag och Sofia snart  bussen till Mika :) Vi ses och gott nytt år!









Outfit:
Paljettklänning: Cotton Club
Armband: Gina
Klocka: Jetset!
Och självklart halsbandet från Simon som jag alltid har :)


Happy new year! <3

Vi ska snart börja med förberedelserna inför maten ikväll och sedan till efterrätten kommer Sofia hit och vi ska göra oss iordning :D Bloggar innan vi drar ikväll sen igen!

På med nyårsklänningen!



För att se hela Victoria's Secret Fashion Show om ni missade det klicka här


Channel 131

Läste precis linnlowes blogg, hon skrev om en hemsidan som hade allt, serier, de nyaste filmerna osv!

Jag tittade nu och det är lite dålig bildkvalité men annars en jäkligt bra sida :D



Länk


Victoria's Secret Fashion Show

Har precis tittat på den! Underbar show som vanligt, här är en liten video om vad som hände :)



Om inte videon funkar klicka här

Rea och Avatar

Har varit inne på rean för andra gången sedan den började i lördags idag. I lördags köpte jag armband för halva priset på Gina och en tröja i storlek L för att ha den till leggins på myfashion. Idag hämtade jag ut min klocka efter att de hade tagit bort lite länkar på den, hämtade biobiljetterna till ikväll och köpte en supermysig halsduk från veromoda som det va 70 % på :) 60 spänn för den tjocka halsduken var jättebilligt!

Ikväll ska vi då gå på bio. Brorsan, mamma och jag. Filmen som vi ska titta på ikväll är Avatar, den nya omtalade fantasyfilmen. Det ska bli kul och intressant att se filmen, dessutom att den är i vår nya biograf här i Karlskrona som jag inte har varit i sedan jag såg 2012 gör det lite bättre hehe. Brorsan älskar fantasyfilmer så det ska bli kul för honom också att se den :)

Såhär beskrivs filmen: "Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. AVATAR tar oss med till en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta stridför vad han egentligen tror på.

Den desillusionerade marinsoldaten JakeSully skickas tillplaneten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida."



Trailern till fillmen:

Presents

Här är några av de julklappar som jag fick igår :)

'
Skullcandy hörlurar!


 
Tre olika björn borg trosor, två hipster och ett par mini shorts ;D


Klocka från Jet set - Sydney

Fick också bland annat en kjol från Mango, klänning från Bikbok (som jag redan har använt en gång haha), ett par leggins från Bikbok, en mössa från Bonnelid, en plånbok från Björn Borg, rosettdiadem, en datamus från speedlink som matchar min minidator, massa ögonskuggor från Viva la Diva och Beyoncés skiva I am...Sasha Fierce som jag just nu lyssnar på i min Ipod med mina skullcandy hörlurar hihi :)

Hade ett jättemysig julaftonskväll hos mormor igår och sedan sov jag över hos Simon inatt <3 Är hemma en sväng nu när Simon är på middag.

Christmas card from France!

Fick ett underbart sött julkort från Doriane idag! Så himla söt är hon och jag blev jätteglad haha :)

I julkortet önskar hon oss en god jul och tänker sig att Sverige just nu är "under the snow" medan de i Frankrike är "under the rain" haha :) Hon saknar oss mycket och skriver ett litet ps i slutet: Det finns nu en ny flight Prais/Stockholm och en Oslo/La Rochelle som är mycket billigare än vad de andra har varit, haha en liten hint att jag ska hälsa på ;D Hon önskar mig också en trevlig resa till Sydafrika :)

A little message to my dear friend in Rochefort: Thank you so much Doriane for the christmas card! I really have to come and visit you this summer. xxx and merry christmas ♥



Nu ska jag fortsätta att klä julgranen och titta på hur skinkan blir suuupergod i ugnen :D

Chocotta

Nu har jag gjort mig klar lite och efter att jag har klätt på mig ska vi in och handla det sista till kalaset och hämta tårtan på 3G :)




2 ½ år! :D

Idag firar jag och min älskling 2 ½ år! Min mamma fyller år också så det blir kalas för hela slanten! Tårta, dumlekakor, saffranskaka och mycket trevliga människor, ska bli skoj :) Simon är med på kalaset såklart ;) Seeeya!

 

Älskar dig mer och mer för varje dag snutt ♥

Brittany Murphy



Så hemskt! Har alltid tyckt jättebra om henne i alla filmer och hon är så vacker! Usch! :(

Länk till artikeln

Vaccinerad!

Har haft det fullt upp sedan jag skrev sist, eller jag har övat på mitt tal som jag hade idag i svenskan :) och slappat haha ;P Men det gick iallafall bra idag och nu har jag gjort det sista för i år i skolan! Grymt skönt :) Imorgon kommer Simon hem och jag längtar sååå mycket! <3 Har drömt varje natt denna veckan att han har kommit hem, fast ändå olika drömmar varje gång. Spännande ;) Ingen utav dom har utspelat sig på Kallinge som de borde heller haha :)

Imorgon ska Nina, Emilia, Matilda, Johanna och jag ha lite julmys hemma hos Emilia och det ska bli väldigt mysigt. Vi ska äta god mat, baka julgodis och titta på film :) Dock behöver jag gå lite tidigare än alla andra kanske för att åka iväg till Kallinge och möta min älskling ;D

I eftermiddag har jag också vaccinerat mig med en så kallad Engerix (påfyllning för oss som har havrix men vill ha samma skydd som twinrix ger) nu inför Sydafrika och det känns bara mer och mer verkligt att vi verkligen ska dit! :D Gjorde faktiskt lite ont när jag tog den men har inte ont alls nu längre så kanske inte så farligt ändå hehe ;)

Min sista natt ensam, nästa gång har jag älsklingen bredvid :) <3

Paradise

Har haft en dag full av håltimmar och har slappat gärnet sedan jag kom hem från skolan :) Nu? Paradise hotel!


Jul, jul, strålande jul

Idag har det varit riktig julstämning hemma hos familjen Albrecht haha ;D Klockan 11 åkte vi in till stan för att kolla på lite julklappar. Mormor och mamma köpte några till Victor och några till mig ;) Jag köpte också en till födelsedagspresent till mamma som hon så gärna ville ha!

När vi kom hem satte vi igång med julbaket :) Två sorters julgodis blev det, Rocky road och Mozartkulor, såå himelens gott :D





Nu är det snart dags för Project runway, ett perfekt avslut på min underbara söndag ;)


Idol vinnaren ERIK!

Yes yes yeees! :D
Älskade att hans flickvän var med uppe på scenen när han sjöng låten igen :)






Jaden Smith

Har passat tvillingar hela eftermiddagen och vi har haft det jättemysigt :) Imorgon kommer Johanna på besök och då ska vi sätta oss in i Jonas Gardells liv!

Såg Ellen här om dagen, haha Jaden är så gryymt söt och jag älskar hans "coolhet" ;D

(Ignorera texten hihi)



GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ ERIK IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!

Lussekatter!

Har bakat lussekatter med Sofia i eftermiddag, 120 st faktiskt haha shit va roligt det va! :)
Vi ska sälja fika imorgon på föräldramötet som klassen ska ha inför sydafrika och pengarna ska gå till Bangladesh som vi har som projektarbete. Har precis tittat på projekt runway och nu ska jag skriva det sista på mitt stressarbete sen dags för duschen och paradise hotel!


Mummss, någon som vill köpa en kopp kaffe, en lussekatt och en pepparkaka för 20kr ? ;D hihi


Wish you were here


John Blund

Sofia och jag har precis frossat i massa goa grönsaker, vitlöksdipp, räkor och ostar! Mummms! Men sofia har dock somnat just nu så jag sitter här och tittar runt lite på internet haha :) Snart är det Idol och ikväll ska juryn välja låtar till idolerna så det blir spännande! seeya<3




Natthumor!

HAHA kan inte sluta skratta! xD


Simmat

Kom hem från simhallen för en stund sedan. Sofia och jag har varit och simmat och det var jätteskönt och supermysigt! Innan vi åkte och simmade så pluggade jag lite franskaglosor och Sofia gjorde en annan läxa. Duktiga var vi iaf haha och nu ska jag snart ta på mig pjamasen. Har dock sovmorgon till 13.15 imon och det är bara franskaprovet som jag har, så behöver inte sova riktigt än hihi ;) Men ska faktiskt gå upp lite tidigare och plugga så kan kan provet riktigt. Sedan har Sofia och jag planerat en liten myskväll framför Idol imonkväll med räkor, kex, ostar, baguette, grönsaksdipp och godis, ska bli så MYS! :D


The Hills & The City

Dålig update nu för tiden men har inget kul att skriva om, bara pluggar typ xD
Kom iaf precis hem från mormor och massbakning av pepparkakor haha ;D Nej men det var faktiskt väldigt mysigt, hann plugga lite på franskan också :)





Och detta var ju en kul grej som jag hittade på en blogg: Lady Gaga innan hon blev "känd på riktigt". Lite annorlunda från svart hår till så vitt som hon har nu haha :) Riktigt kul att se faktiskt!

 


Nu ska jag titta på the hills och the city innan jag ska duscha och göra mig klar för sängen :) Night ♥


RSS 2.0