17 november 2010

Hallådär! 

Har precis haft ännu en underbar dag med min älskling! <3 Igår var vi hos en kompis till Martin och tittade på en film, komisarie Späck haha! Rätt dålig humor men det blev faktiskt roligt bara för att det va så dåligt imellanåt haha ;P
Idag sov vi riktigt länge och sedan har vi gottat oss genom att spela Nintendo 64, verkligen barndomsminnen på det ♥
Förresten, visst är det så tråkigt den här årstiden? Här i Karlskrona bara regnar det och blåser HELA dagarna, riktigt deprimerande! Ibland kan det vara mysigt det tycker jag, men inte varje dag!

Imorgon ska jag jobba eftermiddag och sedan efter det ska jag och Sofia gymma :) Börjar bli en vana nu verkligen att träna 3 gånger i veckan så känns riktigt bra!! :)

Sen har jag en liten fråga, någon som vet vart man hittar märket Mouli? :) Såg på Kenzas blogg att hon hade köpt ett par grymt snygga leggins med skindetaljer från det märket och har tittat på olika sidor men hittar bara det för killar? Finns det inte på nätet eller är det bara jag som är lite trög? ;) HELP ME!

Menmen, nu ska jag surfa runt lite här och kolla bloggar sedan ska jag hämta mormor och morfar och köra hem dom från deras Stockholmsresa! :)


En liten höstbild som jag tog för någon vecka sedan :)

Hörs sen! ♥


RSS 2.0