Ny roomie?

Hoppsan! Då har vi helt plötsligt en ny roomie från och med imorgon! I Oslo går saker och ting fort kan man säga! Elin heter hon (2:a Elin som har bott här) och hon verkar jättesnäll! Dessutom är hon tillsammans med en kille som har spelat i Nättraby fotbollslag med min pojkvän, och som är från Karlskrona. Världen är liten minsann :)
Får hoppas hon gillar sin lilla hörna här i lägenheten när hon slänger in lite saker imorgon tidigt innan jag ska åka till jobbet ;D 
Jobbar hela dagen imorgon, 12 - ca 21, får oftast stanna lite längre så det är skönt att få ihop lite timmar denna veckan när det inte är så mycket att göra.

In my work-outfit

PUSS

Oslo

Hej!

Det var snart ett år sedan jag skrev här sist! Men nu är jag tillbaka...hoppas jag iallafall!
Just nu är jag bosatt i Oslo (även sedan i fredags skriven i Norge, alltså folkbokförd här) och lever livet som en hårt arbetande servitris :) Jag bor med min sambo Martin i en mysig liten lägenhet på nedre Grunerlokka och jobbar ute vid flygplatsen på ett konferenshotell (Quality Airport Hotel Gardermoen) och stormtrivs!
Har varit på brandkurs på hotellet innan idag, så just nu är jag en snabbis hemma medans jag väntar på att kvällspasset ska börja. Blir inte alls mycket jobb denna veckan tyvärr då det fortfarande är "vinterfrerie" här i Norge. Men nästa vecka börjar kaoset igen med ca 300 lunchgäster och 250 middagsgäster varje dag! :)


Utsikten från lägenheten
Operahuset i Oslo
Mysiga Aker brygge



Ha en mysig kväll så hörs vi igen imorgon, är ledig då! :)

RSS 2.0