10 januari

Tjenare! Johannas födelsedag idag, GRATTIS SNYGGING!

Haha hann aldrig blogga igår efter att vi hade kommit hem från Lund, stack direkt till Simon och hade det mysigt ;) Det enda som jag köpte igår i Lund var ett par till Jeansshorts, denna gången från Topshop. Det behövs nu till Sydafrika och sommaren så aldrig fel med två par hehe, det var rea också, 150:- ;)

Simon och jag har tittat på resor idag och vi har bestämt oss för Turkiet. Dock blir det inte på vår 3årsdag på grund av sommarjobb och annat så vi ska boka in den 8 augusti imorgon. Ska bli så mysigt att få åka utomlands med min älskling å njuta av värmen!

Jaa och imorgon är det skolstart, gud vad lovet har gått fort men lika bra att sätta igång nu ;D Hoppas att det bli en bra sista termin med lite mindre lektioner och förhoppningsvis mer jobb! Ska jobba på onsdag för måste verkligen ta tag i detta nu. Tänk att vi bara har ett halvår kvar i skolan, sen måste man växa upp i princip, usch läskigt! Men det blir ett bra halvår, Sydafrika, studenten och Turkiet är bara några bra saker som kommer att hända hihi ;P


Gammal bild haha ;P

Vi hörs ♥


Kommentarer
Postat av: Johanna

Såg inte förrens nu, tack sötnos!! :)<3

2010-01-12 @ 21:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0